Geçen mart ayında ayrı evlerde yaşamaya başladıkları ve boşanma aşamasında oldukları gündeme gelen çift, başlangıçta beraber çalıştıkları “Arka Sıradakiler” dizisinin setinde “Beraber gülüyoruz” notuyla birlikte çektikleri bir fotoğraflarını twitter hesaplarından paylaşarak iddiaları yalanlamıştı. Dizinin yönetmenliğini yapan Hamdi Alkan, aradan birkaç hafta geçtikten sonra ayrılık haberini şu sözlerle paylaştı:
“Şu an eşimle bir bekleme döneminde olduğumuz doğru. Doktor danışmanlarımız bunu yapmamızı ve biraz beklememizi uygun gördü.”
Hamdi Alkan ile son yıllarda kızlık soyadını kullanan Canan Hoşgör’ün geçen ay evliliklerini resmen bitirdikleri öğrenildi. Alkan boşandığını çevresine “Resmen boşandım, bunu benden duymanızı istedim. Artık bekarım” diyerek açıkladı.
YİNE İHANET
Ünlü çift, Hamdi Alkan’ın 1999’da Ebru Şallı ile ilişkisi nedeniyle ayrılmış, bir süre sonra tekrar barışmış ve 2006 yılında ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Çiftin 6 yıl sonra ikinci kez boşanmasının nedeninin yine ihanet olduğu, Hamdi Alkan’ın(45), 4 sezon “Arka Sıradakiler” dizisinde rol alan, kendisinden 20 yaş küçük Gülşah Küçükyıldız (25) ile aşk yaşadığı konuşuluyor. Canan Hoşgör’ün eşinin yasak ilişkisine tepkisi üzerine Küçükyıldız’ın “Arka Sıradakiler” kadrosundan çıkarıldığı da biliniyor.
İddialara göre Hamdi Alkan’ın Küçükyıldız ile ilişkisini bitirmemesi ve ona yeni proje araması evliliğinin sonunu getirdi.