40'ın üzerinde ülkede kullanımda olan Listonic, Google Play'de kendi kategorisinde popüler bir uygulama oldu. Alışverişi daha akıllı ve kolay hale getiren Listonic, kullanıcılarının bilinçli tüketiciler olmasına yardımcı olup onları paradan, zamandan ve birçok gereksiz uğraştan kurtararak alışverişi daha kolay bir hale getiriyor.

Gerçek zamanlı senkronizasyonla herhangi bir cihazdan anlık bildirimler alın ve değişiklikleri kaçırmayın. Listonic kullanıcıları, aile ve arkadaşlarıyla ortak listeler oluşturup yapılan değişikliklerden anında haberdar olarak bu gibi sorunları yaşamıyor. SMS, E-posta veya direk olarak uygulama içindeki link ile anında sorunsuz olarak yapılan paylaşımlar alışveriş tecrübesini sorunsuz bir hale getirir.

Listeye herhangi bir ürün eklendiğinde veya çıkarıldığında alacağınız anlık bildirimler ile değişikliklerden hemen haberdar olun. Geçmiş listelerinize bakarak eklemek istediğiniz ürünleri hızlıca bulabilirsiniz. Listonic alışveriş tercihlerinize bakarak sıkça aldığınız ürünleri hemen karşınıza çıkararak listenizi daha hızlı oluşturmanıza olanak sağlar. 3000'den fazla ürünü kataloğunda barındıran Listonic sizlere en uygun ürünleri hemen gösterecektir. Listenize eklediğiniz ürünler otomatik olarak reyonlarına göre kategorilendiriliyor. Bu sayede mağaza içerisinde ürünleri ararken zaman kaybetmezsiniz.

Listenize eklediğiniz ürünlerin fiyatlarını belirterek alışverişinizin toplam tutarını önceden bilebilir ve bu sayede kolayca tasarruf edebilirsiniz. Miktar ve fiyatları eklediğinizde Listonic otomatik olarak toplam fiyatı size sunuyor. Sesli komut özelliğini kullanarak daha hızlı liste oluşturun. Telefonunuzu değiştirseniz veya kaybetseniz bile Cloud özelliği ile listelerinizi kaybetmezsiniz.

Uygulumanın Android ve iOS sürümünü indirerek ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU