Sabah erken saatlerden başlayarak gece geç saatlere kadar sayısız ziyaret gerçekleştiren Alıcık, son olarak Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız"ı makamında ziyaret etti.
29 Mart seçimlerine az bir zaman kaldığını bu nedenle projelerini tüm Nazilli halkı ile paylaşması ve anlatması gerektiğini ifade eden Haluk Alıcık “Halkımıza, partimizin Nazilli için projelerini anlatmak ve bu projeleri hayata geçirecek olan çok değerli ekibimizi tanıtmak için ev ev, kurum kurum, mahalle mahalle dolaşıyoruz. Son olarak ilçe kaymakamımız Sayın Caner Yıldız"ı makamında ziyaret ederek kendisine hem ekibimizi tanıttık hem de projelerimizi değerlendirdik. Nazilli Halkımız için ve Nazilli"nin geleceği için Belediye Yönetimine aday olduğumuzu ve bunu yapacak en iyi ekibin bizde olduğunu anlattık. İlçemizi iyi tanıyan ve en yetkilisi olarak Sayın Kaymakamımızla projelerimizi paylaşmak istedik” dedi.
Kaymakam Caner Yıldız, ziyaretlerinden dolayı MHP"li Başkan Adayı Haluk Alıcık başta olmak üzere değerli ekibine çok teşekkür ettiğini belirterek “İlçemizin 2023 yılında İzmir"den sonra en büyük ikinci yerleşim yeri olacağını ifade ettim. Bu nedenle Nazilli"ye hizmet edecek olan ekibi her kesimi kucaklaması ve herkesle birlikte hareket ederek Nazilli"yi kalkındırması gerektiğini söyledim. Kaymakamlık olarak görevimizin sosyal devlet anlayışı içerisinde belediyeler ve sivil toplum örgütleri ile ortak çalışarak hizmet üretilmesini sağlamak olduğunu ifade ettim. Siyasi olarak hangi parti olursa olsun hepsine eşit mesafede olduğumuzu önemle anlattım” diye konuştu.