Nazilli ve Aslanlı"daki 22 Mahalle muhtarının katıldığı toplantıda, mahalle muhtarları yaz aylarının gelmesiyle birlikte başlayan sinek probleminin çözüme kavuşması için Başkan Alıcık"tan yardım istediler.
Mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Başkan Alıcık, “Seçimler dolayısıyla seçim öncesi yumurtlama döneminde ilaçlama yapılmaması ve bölgemize bu yıl aşırı yağmur yağmasından kaynaklandığını belirtti. Haftada 6 gün ilaçlama yapıldığını ilaçlamalarda en son ilaçların kullanıldığı ve insana hiçbir zararı olmayan bir ilaç kullanılmaktadır” dedi.
Nazilli"bib sorunlarının çözülmesi için muhtarlarla birlikte hareket edeceklerini ifade eden Başkan Alıcık, Nazilli"de kurulan kan bankası hakkında muhtarlara bilgi verdi. Kan Bankası Canlı Donör Sistemini hastalara direk kan bulma amacında olunduğunu ve ne kadar çok kayıt olursa o kadar derde çare olunacağını kaydeden Alıcık, TOKİ ve üniversite konularında da çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. İlçe merkezindeki 3 mahalleye asfalt yapılacağını açıklayan Alıcık, Arslanlı için yol bakım çalışmalarının biran önce tamamlanacağını belirtti.