Başkan Alıcık’a mektup veren 3 öğrenci karne ve başarı belgeleriyle Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Alıcık, çocuklara tatil süresince okuyabilecekleri kitaplar hediye etti.

Öğrencilerin ziyaret serüveni, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunu ziyareti sırasında 3 öğrenciden mektup almasıyla başladı. Öğrencilerin Alıcık’a verdikleri mektuplarında; “Okulumuza kitap istiyoruz. Okulumuzun kütüphanesinde yetersiz sayıda okuma kitabı var. Bu konuda sizin bize yardımcı olacağınızı ve destek vereceğinize inanıyoruz” diyen 3 öğrenci karnelerini alır almaz Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etmesi ile sürdü.

Kitap okumayı çok sevdiklerini ve okullarında yeterli sayıda okuma kitabının olmadığını belirten Özge Bayrak, Halil İbrahim Bayrak ve Emine Tülek karnelerini ve başarı belgelerini Başkan Alıcık’a göstermek için makama geldiler. Karneleri ve başarı belgeleri için çocukları kutlayan Haluk Alıcık yaz tatili boyunca okuyabilmeleri için Aydınlı yazarlara ait kitapları hediye etti. Okumayı çok sevdiklerinden ve karnelerindeki başarılarından dolayı da hepsini tebrik eden Başkan Alıcık, ‘Okulları açılır açılmaz, okulumuza 101 Temel Eser ve Yerel yazarlarımızın kitaplarını hediye ederek kütüphanelerini büyüteceğiz” dedi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png