Ziyarete Nazilli Belediyesi’nde çalışan kadın personellerine karanfil dağıtarak başlayan Başkan Alıcık, belediye meydanında stant kurdurarak Nazilli’nin pazarı olması münasebetiyle alışverişe gelen bayanların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil verdi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kamu kurumlarında ve işletmelerde çalışan bayanlara da çiçek göndermeyi ihmal etmedi. Akşam saatlerinde ziyaretlerine devam eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cem Evi ve Kültür Merkezi’ne giderek burada da dünya kadınlar günü’nü kutlayarak karanfil verdi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yaptığı konuşmasında, Kadınların yüklendiği sorumluluklar açısından bakıldığında kadınların ev ve iş yükünün yanı sıra annelik gibi ulvi bir sorumluluklarının da bulunduğunu hatırlatan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Hayatın ağır şartları altında, anne, eş ve işkadını olarak ayakta kalabilen kadınlar, hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak etmektedirler. Kadınların huzurla sosyal yaşama daha fazla katıldığı bir Türkiye dileğiyle, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.