Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Umre ziyaretini gerçekleştirmek için dün gece yarısı yola çıktı. Başkan Haluk Alıcık ve Nazillili 9 iş adamı Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’nın okuduğu dualar eşliğinde uğurlandı. Nazilli Belediyesi önünden Umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara hareket eden Başkan Alıcık ve 9 işadamını kalabalık bir topluluk uğurlarken, Müftü Sula kafileye hayırlı yolculuklar dileyerek yaptığı duada umre ibadetlerinin hayırlı geçmesini niyaz etti.
MHP’li Meclis üyesi Hilmi Volaka, MHP İlçe Başkanı Engin Kürşat Özcan, Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat, Kanal Yolu Cami İmam Hatibi Bilal Ekinci, Belediye Personeli ve çok sayıda vatandaş gece yarısı olmasına rağmen Başkan Alıcık ve 9 işadamını kutsal topraklara yola çıkarken yalnız bırakmadı. Okunan duaların ardından gelenler ile tek tek vedalaşan Alıcık; “Buradan gidene kadar siz bizlere dua edin inşallah bizde kutsal topraklara ulaştığımızda sizlere dua edeceğiz. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.
Nazilli’den dün gece yarısı hareket eden Umre yolcuları Başkan Alıcık ve 9 işadamı, İzmir Adnan Menderes Hava Alanında sabaha karşı uçakla kutsal topraklara uçtular. 9 günlük Umre ibadeti yapacak olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yerine Başkan Vekili Ziya Aksüt’ün vekalet edeceği öğrenildi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg