Nazilli Ziraat Odası'ndaki toplantıda Oda Başkanı Necdet İzgü, hasat zamanı ve aşırı yağışlarda köy yolları haricinde bozulan tarla yolları için Alıcık'dan destek istedi.
İzgü, şunları kaydetti:
''Kestane, incir, zeytin ve diğer ürünlerimizin belirli dönemlerde hasat zamanı olmaktadır. Bu hasat zamanlarında köy yollarımızın dışında olan tarla yollarımızın bozukluğu nedeniyle çoğu zaman üreticilerimiz kaza yapmaktır. Hasat zamanı dışında aşırı yağışlar nedeniyle dereler taşıyor ve yollar bozuluyor. Hatta zaman zaman çökmeler meydana geliyor. Bu nedenle ilk kez Oda olarak greyder ve kepçe almak istedik. Fakat bütçemiz yetersiz. Bunun yerine masraflarını karşılamak kaydıyla belediyemizin araçlarından faydalanmak, köylerimize ve üreticilerimize hizmet götürme projemiz var. Bunu sadece daha sağlıklı ürün alınması için değil, üreticimizin hayatını koruyacak bir proje olacağını düşünüyoruz'' dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, köylüler ve üreticilerin can güvenliğinin her şeyden önce geldiğini ifade ederek, ''Tabi ki, verimli ürün alabilmelerini için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Nazilli Belediyesi olarak köylülerimizin yararına olacak bu proje için seve seve yardımcı oluruz'' diye konuştu.