Başkanlık koltuğuna oturmasının ardından engellilere destek vermesini sürdüren Alıcık, 67’nci Akülü tekerlekli engelli aracı ile bir engelliyi daha sevindirdi.
Aydoğdu Mahallesi Türkocağı caddesinde ikamet eden 66 yaşındaki Ahmet Bayındır’ın rahatsızlığı nedeniyle yürümekte zorluk çekmesinin ardından sağlık kuruluşundan almış olduğu akülü tekerlekli sandalye kullanabilir sağlık kurulu ile Nazilli Belediyesine başvuru yaptığını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Kendisinin maddi imkanları nedeniyle alamadığı akülü araç istediğini Nazilli Belediyesi olarak biz yerine getirdik” dedi.

“İHTİYAÇLININ, MAĞDURUN, DÜŞKÜNÜN, ENGELLİNİN YANINDAYIZ”
Şu ana kadar yaklaşık 67 aileden engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye eden Belediye Başkanı Alıcık, önümüzdeki günlerde de engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye bağışında bulunmaya devam edeceğini belirtti. Engelli vatandaşların toplum içinde ayrı bir yerinin olduğunu kaydeden Başkan Alıcık, “Her birey birer potansiyel engelli adayıdır. Engelli vatandaşlara toplum içinde sahip çıkmalıyız. Onlara toplum içinde önemli ve değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Nazilli Belediyesi olarak şu ana kadar 67 engelli kardeşimizi çeşitli akülü tekerlekli sandalye sahibi yaptık. Bu akülü tekerlekli sandalyeler engelli vatandaşlarımıza günlük hayatlarında büyük yaşama kolaylığı sağlayacak. Belediye olarak her zaman ihtiyaçlının, mağdurun, düşkünün, engellinin, her hemşerimizin yanındayız. Vatandaşlarımızın dertlerinin sıkıntılarının takipçisiyiz. Bu tür yardımlarımız program dâhilinde devam edecek” dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg