Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye meclis üyeleri ve eşleri ile yemekte bir araya geldi. Alıcık; yemekte yaptığı konuşmada“Siz meclis üyelerimizle aldığımız kararlarla Mart 2009 seçimlerinin ardından henüz 2 yıl gibi bir süre geçmesine rağmen seçim vaatlerimizin yüzde 98’ini gerçekleştirdik. Bu meclisimizle Nazilli’ye daha da güzel hizmetler vereceğiz” dedi.
Nazilli Menderes Liman Park’ta gerçekleştirilen yemeğe MHP’li belediye meclis üyeleri büyük ilgi gösterdi. Eşleri ile birlikte gelen meclis üyelerini Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Eşi Rümeysa Selda Alıcık ile Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya eşi Tülay Akkaya kapıda karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda geçen yemeğin ardından Belediye Başkanı Haluk Alıcık bir teşekkür konuşması yaptı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, verdiği sözleri yerine getirme konusunda ısrar ve inatla çalışacağını belirtirken, “Böylesi güzel bir meclis ve yöneticilerle çalıştığım için çok mutluyum. Nazilli’nin çok çalışmaya ve çok işe ihtiyacı var. Bu anlayış ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü bizim işimiz de Nazilli gücümüz de Nazilli” dedi.

“EŞLERE TEŞEKKÜR”
“Başta meclis üyelerim olmak üzere, eşlerini asla yalnız bırakmayan, onlara destek olan, ailesindeki sıkıntıları eşine hissettirmeyen, gecesini gündüzüne katan ve eşinin arkasında görünmez kahraman olan kıymetli hanım kardeşlerim, hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum" diyerek sözlerine başlayan Başkan Alıcık,”Sizler eşlerinizle birlikte bu gecede bizleri onurlandırdınız, hepinize teşekkür ediyorum. Sevgili arkadaşlar sizlerle beraber uzun bir yolculuğa çıktık yeni bir sayfa açarak hep beraber el ele omuz omuza gönül gönüle muhalefetiyle iktidarıyla artık Nazilli’ye hizmet koşusuna devam edeceğiz, 2009 seçimlerinde Nazilli’ye hizmet için söz verdik. Sizlerle meclisimizde aldığımız kararla bu sözlerin henüz 2 yıl geçmesine rağmen yüzde 98’ini tamamladık. Bu gerçekten çok büyük bir başarı, bunu ben Haluk Alıcık değil, Nazilli Belediyesi Meclis üyeleri ile gerçekleştirdik” dedi.
Başkan Alıcık’ın verdiği yemek samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Yemekte ilçeye kazandırılması gereken yeni hizmetler gündeme geldi ve konuşuldu. Düzenlenen yemek Başkan Alıcık, Meclis Üyeleri ve eşleri ile çekinilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.