Belediyeye ait çocuk tiyatrosunun çalışmalarını izleyen Başkan Alıcık, gösteriden etkilendiğini ifade ederek öğrencileri tebrik etti.
Nazilli Belediyesi Tiyatro salonunda haftanın 3 günü Mukaddes Yüksel'in yazıp yönettiği eğitici ve öğretici bilgilerin verildiği bir gösteri hazırlandığını ifade eden Başkan Alıcık; “Çocuk Tiyatromuz haftanın 3 günü eğitimcimiz Mukaddes Yüksel’in yazıp yönettiği gösterilere hazırlanıyor. Aynı zamanda Mukaddes hocamız, Salı günleri de büyükler için de tiyatro eğitimi veriyor. Tiyatro oyununun çocuklarla buluşmasını sağlayan Mukaddes Yüksel hocamıza çok teşekkür ediyorum. Eğitimin ve öğretimin kalıcı olması için görsel çalışmalar yapılmalıdır. Verilmek istenen, hayatı önemli kılan mesajların küçük yaştaki çocuklara oyunlarla ve düzgün kişiler tarafından verilmesi gerekir. Bu nedenle de kurulan Nazilli Belediyesi çocuk tiyatrosunun başarılı olacağı inancındayım” dedi.
Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatrosu çalıştırıcısı Mukaddes Yüksel’in 18 Mart Çanakkale Zaferini Anma günü etkinlikleri için yazıp yönettiği ‘Kurtuluş Savaşındaki Kadının Önemi’ adlı oyunu çalışan öğrencileri izleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, hayretle izlediği öğrencilerin göstermiş oldukları oyundaki performanslarından memnun olduğunu dile getirdi. Başkan Alıcık, tiyatro ekibinde yer alan çocukların gelecekte birer tiyatro oyuncusu olacaklarından hiç şüphesi olmadığına dile getirerek 18 Mart Çanakkale Zaferini Anma ve 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle hazırlanan tiyatro gösterilerini mutlaka izleyeceğinin sözünü vererek, çocuklara çalışmalarında başarılar diledi.