Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen İzmir İl Şampiyonasında birinci olan Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik Spor Kulübü Minikler Halk Oyunları Ekibi ve Yunanistan Motosiklet Federasyonu tarafından Yunanistan"ın Serres şehrinde düzenlenen yarışlarda dereceye giren Aliağa Belediyesi Motosiklet Pist Yarış Takımı"ndan Dr Kemal Aygün Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"u ziyaret etti.

Minik efeleri ve Dr Kemal Aygün"ü tebrik eden Başkan Oğuz hem efelere ve hem de Aygün"e başarıların devamını diledi.

Sanat ve sporda lider kent Aliağa



Minik efelere çeşitli hediyelerde veren Başkan Oğuz; “Sizler Aliağa"nın Aliağa Belediyesi"nin adını en yükseğe taşıyarak hem bizim hem de ilçemizin gururu oldunuz. Sizlerle ne kadar övünsek azdır. Belediye olarak biz elimizden gelen desteği verdik. Siz elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Belediyecilik sadece yol, kaldırım, park yapmak, çöp toplamak değil, sosyal projeler üretmek, sanata ve sanatçıya, spor ve sporcuya destek olarak kentte sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerin gelişimine öncü olmaktır. Nasıl ki Aliağa sanayide ülkenin en önemli ve lider kentlerindense, sanatta sporda da aynı şekilde lider olmayı hak ediyor. Aliağa"nın bu potansiyelini var.” dedi.

Başkan Yardımcısı Bayrav"ı da ziyaret ettiler

İzmir yöresi Zeybek oyunu ile şampiyonluğa ulaşan Helvacılı efeler; Halk Oyunları Eğitmeni Serkan Kılıçoğlu ve Kulüp Başkanı Cengiz Doğru ile birlikte Helvacı Eski Belediye Başkanı ve Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav"ı da ziyaret etti. Bayrav da efeleri tek tek tebrik ederek başarıların devamını diledi. Efeler Başkan Yardımcısı Bayrav ve belediye meclis üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.