Kayseri Büyükşehir Belediye ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, dün Bank Asya Birinci Ligi'nde oynanan Kayseri Erciyesspor- Karşıyaka maçının ilk yarısını izledikten sonra devre arasında Kayseri Hilton Oteli'nde Ali Turan'la bir araya geldi.

Bir hafta sürecek Nijerya seyahati öncesi, spor yazarları aracılığıyla haber gönderdiği Ali Turan'la 45 dakikalık bir görüşme yapan Onursal Başkan Özhaseki, kaptandan bu güne dek yaşanan gelişmeleri ve gelinen bu noktada ne düşündüğünü sordu. Kayserispor kaptanı Ali Turan'ın, Özhaseki'ye yılbaşı öncesi ortayla çıkan ve devre arasında kendisinin kampa götürülmemesinden, kadro dışı bırakılmasına ve daha sonra devam eden süreçle ilgili bilgi verdiği ögrenildi. Görüşmenin ardından Mehmet Özhaseki ve Ali Turan bir açıklama yapmadı.

Öte yandan, Kayserispor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları bugün başladı. Çalışmaya, Portekiz'den dönen Makukula, sakatlıkları geçen Mısırlı Mohamed Shavkly, Furkan, kart cezaları biten kaptan Aydın Toscalı ile Hakan Aslantaş da katıldı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta sarı kırmızılı takımın Arjantinli golcüsü Cangele kart cezalısı olduğu için yer alamayacak.