“BİNBİR Gece” dizisindeki rol arkadaşı Halit Ergenç ile geçtiğimiz ağustos ayında nikâh masasına oturan Bergüzar Korel anne oldu. Önceki gece saat 23.00"te Maslak Acıbadem Hastanesi"ne kaldırılan Korel, normal doğumla bir erkek bebek dünyaya getirdi. 3 kilo 110 gram doğan bebeğe Ali ismi verildi. Bergüzar Korel, 14 Şubat Sevgililer Günü"nde anne olmayı planlıyordu. Ancak Ali bebek, sürpriz yaparak bir hafta erken geldi. Baba olmanın heyecanını yaşayan Halit Ergenç, doğuma girdiğini söyledi. Ergenç, “Bundan sonra bizim için yeni bir hayat başladı. Bebeğimiz 3 kilo 110 gram ve 53 cm doğdu. Biz daha ağır bir bebek bekliyorduk, boyu 53 cm olduğu için dört kilodan fazla olacağını düşünmüştük. Ama çok şükür Bergüzar da bebek de sağlıklı. Doğumda herhangi bir sorun olmadı” diye konuştu. Ergenç, bebeğin ismi hakkında da “Daha önce Mercan düşünmüştük ama vazgeçtik. Herkesin bildiği, basit, akılda kalan, içimize sinen bir Türk ismi olsun istedik ve Ali koyduk” dedi.

Bebekleri aynı hastanede doğdu

Bergüzar Korel, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski sevgili Tan Sağtürk"ün eşi Alona Ataberk ile aynı hastanede doğum yaptı. Ataberk de bebeğini Maslak Acıbadem Hastanesi"nde dünyaya getirdi. Alona Ataberk-Tan Sağtürk çifti, bebeklerini geçtiğimiz cumartesi günü kucaklarına aldı.

Bergüzar Korel"in hastanedeki odasının kapısı, “Koş Ali koş”, “Ali geldi”, “Ali ılık süt iç” gibi ilkokul fişleri ve çiftin yakınlarının yazdığı notlarla süslendi.