Alfa Romeo Türkiye, lüks kompakt sınıfta yer alan Giulietta modeli için Mayıs ayında düzenlediği avantajlı kredi kampanyasına ek olarak isteğe bağlı donanım kapsamında sunulan açılır tavan donanımını müşterilerine hediye ediyor. Mayıs ayında Alfa Romeo Giulietta’nın 1.6 litre 105 HP turbo dizel ve 1.4 litre 170 HP MultiAir TCT motorlu versiyonlarının Progression Plus ve Distinctive donanımlı versiyonlarını tercih eden müşteriler 3 bin 980 TL’lik açılır tavan (sunroof) donanımına ücretsiz olarak sahip olacaklar. 235 HP’lik 1.8 litre motorlu Alfa Romeo Giulietta QV versiyonunu satın alan müşterilere ise 4 bin 680 TL’lik açılır tavana ekstra bedel ödemeden sahip olma fırsatı sunuluyor.

Geçtiğimiz aydan itibaren tüm fiyatlarını Euro’dan TL’ye çevirerek değiştiren Alfa Romeo Türkiye, Alfa Romeo Finans aracılığıyla aylık 968 TL’lik geri ödemelerle 36 ay vadeli ve % 0.69 faizli kredi kullanma imkânı sunuluyor.

Alfa Romeo Türkiye, Mayıs ayında Alfa Romeo Giulietta’nın 1.6 litre 105 HP turbo dizel ve TCT otomatik şanzımanlı 1.4 litre 170 HP MultiAir motorlu versiyonlarının Progression Plus ve Distinctive donanımlı versiyonlarını tercih eden müşterilere 3 bin 980 TL’lik açılır tavan donanımını hediye ettiği yeni bir kampanya ile dikkat çekiyor. Aynı kampanya kapsamında 235 HP’lik 1.8 litre motorlu Alfa Romeo Giulietta QV versiyonunu satın alan müşterilere ise 4 bin 680 TL’lik açılır tavana ekstra bedel ödemeden sahip olma fırsatı sunuluyor.

Bununla birlikte Mayıs ayı başından itibaren 54 bin 990 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip Alfa Romeo Giulietta’yı tercih edecek müşterilere, aylık 968 TL’lik taksitlerle 36 ay vade ve % 0.69 faiz oranı avantajıyla 30 bin TL’ye kadar kredi kullanma imkânı sunuluyor.