Erdoğan’ın Gümüşhane mitinginde kürsüye çıkardığı ve Alex imzalı Fenerbahçe forması sözü verdiği, böbrek hastası Semih dün Başbakanlık’tan gelen telefonla bir kez daha sevindi. Alex’in Başbakan’a hediye ettiği forması kargoya verilmişti
 
Başbakan Erdoğan’ın 22 Nisan’da Gümüşhane mitinginde kürsüye çıkardığı, önceki gün de Arnavutköy Devlet Hastanesi açılışında bahsettiği, böbrek yetmezliği nedeniyle 6 yıldır diyalize giren 12 yaşındaki Semih Karabulut, Ocak ayında 25 yaşındaki bir kadavradan aldığı böbrekle tekrar sağlığına kavuşurken, memleketi Gümüşhane’de Başbakan’ın da ilgi odağı olmuş, Erdoğan’dan, çok istediği Alex imzalı Fenerbahçe formasının sözünü almıştı. Okula başladıktan 1 hafta sonra böbrek yetmezliği teşhisi konulan ve uzun yıllar kendisine uygun bir böbrek bulunmasını bekleyen Semih, dün Başbakanlık’tan gelen “Alex’in imzalayıp Başbakan’a verdiği Fenerbahçe forması gönderilmek üzere kargoya teslim edildi” telefonuyla sevince boğuldu. 
 
“2 yıl okula gidemedi” 
 
Oğlu Semih’in yıllardır böyle bir mutluluk yaşayamadığını söyleyen anne Sevinç Karabulut, küçük Semih’in başından geçenleri şöyle anlattı: “Her gün böbrek bulundu diye telefon gelecek diye geçti zamanımız. 14 Ocak’ta sabah saatlerinde ise Ankara’dan telefon aldık. Semih’in doktoru “Semih’e böbrek bulduk” deyince evin içinde koşturdum, şaşırdım. Semih bu haberi okuldayken aldı, çok şaşkındı. İl Sağlık müdürlüğü bir sonraki gün Van’a bir hasta götüren Jet Ambulansı Trabzon’a gönderdi. Biz de o gün Semih’i Trabzon’a götürdük ve ambulansa teslim ettik, daha sonra nakli gerçekleşti. Semih’in hikayesi milletvekili adayımız Kemalettin Aydın tarafından Başbakan’a iletmiş diye düşüünyoruz. Başbakan’da buraya geldiğinde “bizi görmek istemiş”. Biz de miting alanına gittiki kürsüye çıktık. Daha sonra kendisiyle 5 dakikalık bir görüşmemiz oldu. Başbakan “Semih okula gidiyor mu, kaç yıldır diyalize giriyor, bir isteği var mı” diye sordu. Semih’de özellikle Fenerbahçe forması giymişti ve istediği formayı söyledi. Başbakan da “Ya Fenerbahçe Başkanı’nı arayalım ya da Alex’in bana imzalayıp verdiği formayı gönderelim” diyince Semih, kendisine verilen formayı istedi. Bizimle ilgilendi, bir sıkıntımız olursa İl Sağlık Müdürüy’le iletişime geçmemizi söyledi. Dün de Başbakan’lıktan arayıp ev adresimizi aldılar. Semih’,in istediği formanın kargoya teslim edildiği bilgisini verdiler”
 
vatan