Fenerbahçe'den ayrılabileceğini duyuran kaptan için ilk temas ülkesinden geldi. Palmeiraslı yönetici Antonio Carlos Corcione"nin, Alex konusunda büyük ilerleme kaydettiklerini belirterek, "Gerekirse bu futbolcuyu tazminatını ödeyip şimdi bile alabiliriz" demesi akıllarda soru işareti bıraktı.


Fenerbahçe Yönetimi"nin parasında indirim istediği Alex de Souza, geçtiğimiz günlerde, teklif getirecek her takımla görüşebileceğini açıklamıştı. Bu çıkış sarı-lacivertlileri oldukça rahatsız etti.

Fenerbahçe ile Kaptan Alex de Souza arasındaki soğukluk devam ederken, Brezilyalı futbolcunun her an Palmeiras forması giyebileceği vurgulandı. Sakatlandığı belirtilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Yeni Malatyaspor maçında oynatılamayan yıldız oyuncunun, Palmeiras Kulübü ile resmi görüşmelere başladığı resmen duyuruldu.

Brezilya ekibinin yöneticilerinden Antonio Carlos Corcione, Alex'in Palmeiras forması giymesi için büyük ilerleme kaydettiklerini vurgulayarak, "Gerekirse bu futbolcuyu tazminatını ödeyip şimdi bile alabiliriz" demesi akıllarda soru işaretleri bıraktı. Corcione, Alex'e övgüler yağdırarak, "Bu oyuncu öyle biri ki istediğiniz kulvara koyun verim alırsınız" diye konuştu.

"Olasılıklara hazır olun"

Alex'e iki yıllık sözleşme önerisinde bulunduklarını hatırlatan Corcione, "Burada futbolcunun tavrı önemli. Şimdi mi yoksa sezon sonunda mı gelmek istiyor ona göre çalışacağız. Ancak her iki olasılığa da hazır olun" diyerek, Fenerbahçe Kaptanı ile sürekli temas halinde olduklarını ifade etti.

Bu arada Alex'in kişisel sitesinden yaptığı, "Tekliflere açığım" açıklaması Brezilya'da yankı bulmaya devam ediyor. Ülkesindeki çok sayıda takımın taraftarı, kulüplerini mesaj yağmuruna tutarak Alex'in alınmasını istediler. Alex sevgisi karşısında şaşkına dönen Sao Paulo, Palmeiras, Flamengo, Curritiba ve Cruzeiro kulüpleri, yaptıkları açıklamalarda bu oyuncuyla ilgilendiklerini belirttiler.