Kendisini aldatan kocasını cezaevine göndermek için oğluyla birlikte plan yapan kadın, eşinin minibüsünün koltuk döşemelerine esrar ve hap koyup polise ihbar etti.’155 Polis İmdat’ hattına ihbarda bulunan kişi, Serik İlçesi’nde oturan Kenan A.’nın uyuşturucu madde ticareti yaptığını söyledi. Polis Kenan A.’nın minibüsünü, Antalya girişinde durdurdu. 
 
Minibüste narkotik köpekler eşliğinde yapılan aramada, şoför yanındaki ön koltuk döşemesi altına gizlenmiş, gazete kağıtlarına sarılı 10 paket halinde 60 gram esrar ile 12 ecstasy hap bulundu. Polis gözaltına aldığı Kenan A.’nın ifadesine başvururken, minibüsten deliller topladı. Yapılan incelemelerde ele geçirilen malzemeler ile minibüsten elde edilen izler, Kenan A.’dan alınan kan ve parmak izleriyle karşılaştırıldı. 
 
Alınan izlerin Kenan A.’ya ait olmadığı belirlenince, soruşturmanın boyutu değişti. Polis, Kenan A.’nın evli olduğunu, ancak bir süredir başka bir kadınla birlikte yaşadığını, eşi ve oğluyla arasının bu yüzden açık olduğunu belirledi. Savcılıktan alınan izinle Kenan A.’nın eşi Şenay A. ve oğlu Serdar A. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine getirildi. 
 
Kocasının kendisini başka bir kadınla aldattığını söyleyen Şenay A., "Uyuşturucudan yakalanıp cezaevine girsin istedim. Parasız kalınca birlikte olduğu kadının onu terk edeceğini, onun da evine döneceğini düşündüm. Oğlum minibüsün döşemelerini söktü, ben de esrar ile hapları koydum. Sonra ihbar ettik" dedi. Bu ifadeyi Serdar A. da doğrulayınca anne ve oğlu da gözaltına alındı. 3 şüphelinin polisteki sorgusu sürüyor.