HADİSE'NİN 'DÜM TEK TEK' ALBÜMÜ ÇIKTI!
Ülkemizi önümüzdeki ay yapılacak Eurovision'da 'Düm Tek Tek' şarkısıyla temsil edecek olan Hadise, bu şarkının da buluınduğu albümünü piyasaya sürdü.

Hadise'nin ilk kez TRT yılbaşı çekimlerinde seslendirdiği ve ülkemizi 54. Eurovision şarkı yarışmasında temsil edecek olan 'Düm Tek Tek' şarkısının da yer aldığı 5 şarkılık EP, Pasaj Müzik etiketiyle 10 Nisan Cuma günü yayınlanıyor.

Yeni yıl ile birlikte Türkiye'nin gündemine yerleşen, daha ilk notasını duyar duymaz insanın içini ısıtan melodisi, akılda kalıcı sözleri, Hadise'nin enerjisi ve dansları ile Düm Tek Tek son yılların en etkileyici ve büyük sürprizlerinden biri olarak geniş kitleler tarafından kabul edildi.



Sözleri Hadise, Sinan Akçıl ve Stefaan Fernande, bestesi ve düzenlemesi ise Sinan Akçıl'a ait Düm Tek Tek şarkısını Hadise, 54. Eurovision şarkı yarışmasında 16 Mayıs'ta seslendirecek.

EP'de Hadise'nin tanınmasını sağlayan 'Stir Me Up', sözlerini Sezen Aksu'nun yazdığı Deli Oğlan haricinde, ilk Türkçe şarkısı Aşkkolik ve A Good Kiss yer alıyor.

Müziğini "şehir müziği" olarak tanımlayan Hadise dünyadaki dans müzik trendlerini gündelik konuşma dilini kullandığı şarkı sözleri ile buluşturuyor.

H2