GALATASARAY yöneticisi Abdürrahim Albayrak’ın oğlu Hikmet Albayrak ile eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık’ın oğlu Murat Aşık hakkında trafikte arabasına çarparak tartışmaya başladıkları emniyet amiri Fethullah Bozkurt’u ve nişanlısı Gülten Karaca‘yı dört kişiyle birlikte döverek hakaret ettikleri gerekçesiyle açılan soruşturma tamamlandı.
 
Aşık’ın oğlu da vardı
 
İstanbul Cumhuriyet Savcısı İbrahim Kayapınar tarafından hazırlanan iddianameye göre, alkollü olduğu tespit edilen Hikmet Albayrak, Çırağan Caddesi üzerinde giderken içinde Fethullah Bozkurt ile nişanlısı Gülten Karaca’nın olduğu araca arkadan çarptı. Albayrak, aracından inerek Bozkurt’un yanına geldi. Her iki aracın tampon tampona yapışık duruyor olması nedeniyle Bozkurt, Albayrak’tan aracını geriye almasını istedi. Albayrak’ın, “Sen aracını geri al ” demesi üzerine Bozkurt, aracına çarpan kişinin kendisi olduğunu hatırlatarak aracını geri alması gerektiğini tekrarladı. Buna sinirlenen Albayrak, Bozkurt ’u tekme tokat dövdü. Bu sırada Albayrak’ın kullandığı aracın arkasında peşpeşe bulunan üç araçtan Murat Aşık ile arkadaşları da inerek Bozkurt’u vurmaya başladı. Bozkurt, “Ben polis amiriyim arkadaşlar. Sakin olun ” diyerek diğer şüphelileri sakinleştirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı.
 
Rekor ceza talebi
 
Bozkurt’un nişanlısını yerde sürükleyerek küfreden saldırganlar, polis ekiplerinin gelmesiyle gözaltına alındı. Bozkurt ’u ve nişanlısı Gülten Karaca’yı eziyet çektirerek dövdükleri iddiasıyla bir şüpheli hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, hakaret, kasten yaralama ve eziyet” suçlarından 8,5 yıldan 26,5 yıla kadar değişen hapis cezaları istendi.