Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Pato ve Alan Carvalho transferleri hakkında Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Dubai'de transfer görüşmeleri yaptıklarını belirten Abdurrahim Albayrak, görüşmelerin devam ettiğini ve toplamda 10 futbolcuyla diyalog halinde olduklarını açıkladı.

Alan Carvalho hakkında konuşan Abdurrahim Albayrak, "Alan ve kulübüyle çok önce anlaşmıştık. Bize inanılmaz iyi davrandılar ama birden bire basında transfer yattı diye haberler çıktı. Her şey yolunda gidiyor. Durun bakalım bir problem yok. Kulüp bir açıklama yaptı. Bekleyip göreceğiz arkadaşlar. Alan gelmek için her şeyi yapıyor" dedi.

Albayrak Pato transferi hakkında ise şunları söyledi: Pato ve kulübüne de teşekkür ediyorum. Bizi özel araçla aldırdılar, otele götürdüler. Teklifimizi yaptık, biraz zaman istedi. Pato bizim oraya gitmemiz nedeniyle çok teşekkür etti, ancak kulübüyle sorunları var. Onları çözmesi gerekiyor. Türkiye'ye dönmem gerekiyordu çünkü hastam var. Bu yüzden oyuncular olmadan döndüm. Galatasaray transfer yapacaktır. 10 futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor."