Bozdoğan Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, ilköğretim ve ortaöğretim müdürlerinin katıldığı ve geçen ay ilkinin yapıldığı, Seviye Belirleme Sınavı ve Üniversiteye Hazırlık Kursları'nın 2. dönem değerlendirmesini yapmak için gittiği Alamut Köyünde incelemelerde bulundu.
Alamut İlköğretim Okulu'nda sınıfları ziyaret eden Bozdoğan Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, öğrencilere hediyeler verdi. Öğrencilerin ve okulun durumuyla ilgili ilgililerden bilgi aldı.
İlköğretim Okulu 7. ve 8. Sınıflar ile Orta Öğretim 11. ve 12. Sınıfların katıldığı SBS ve Üniversiteye Hazırlık Kursları'nın her ay değerlendirmesinin yapıldığına dikkati çeken Kaymakam Kaşıkçı, ''Değerlendirme toplantılarının her ay başka bir İlköğretim Okulunda yapılmasını planladık. Amacımız okullar arasındaki yakınlaşmayı sağlamak, çalışmalarla ilgili mukayese imkanı vermek ve öğrencilerimizin katıldığı kurslarda bir önceki aya göre başarı durumlarını incelemek olduğunu söyledi.
Toplantı sonrasında okul yöneticileriyle köy kahvesine giden Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Alamut Köyü Muhtarı ve köylüler tarafından karşılandı.

-KAYMAKAM KAŞIKÇI CEM EVİ İNŞAATINI GEZDİ-

Kahvede bir süre vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Kaşıkçı, yapımı devam eden Cem Evi inşaatını gezdi.
Muhtar Mehmet Pehlivan, ''Cem Evi'nin kaba inşaatı bitmek üzere, çalışmalarımız devam ediyor. Yakın bir zamanda Cem Evi'ni hizmete açacağız'' dedi.