Cezaevi aracıyla geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen Kocaeli F Tipi 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Cezaevinde hükümlü bulunan organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, Kardiyoloji Servisine alındı. Bu sırada basın mensuplarının görüntü alamaması için, cezaevi aracı polikliniğin kapısına yanaştırıldı. Çakıcı, kardiyoloji servisindeki 75 dakikalık muayenenin ardından geniş güvenlik önlemleri altında cezaevi aracıyla hükümlü bulunduğu Cezaevine götürüldü.

Çakıcı'nın tansiyonunun 14 olarak ölçüldüğü, çekilen elektrokardiyografisinin de normal olduğu, organik olarak bir rahatsızlığının görülmediği öğrenildi.

Karagümrük Spor Kulübü Lokali baskını nedeniyle 14 yıl 9 ay 20 gün, Tevfik Nurullah Ağansoy'un Bebek'te öldürülmesiyle ilgili olarak da 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Alaattin Çakıcı, sağlık sorunları nedeniyle Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nden Kocaeli F Tipi Cezaevi'ne nakledilmişti.

Çakıcı, kronik kalp damar problemi yaşaması, damarlarından birinin tıkalı olması, karaciğerindeki kist, göğüs ve fıtıktan kaynaklı boyun ağrıları nedeniyle daha önce de hastaneye kaldırılmıştı./haber7