Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, 4-2 kazandıkları Beşiktaş maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, zorlu serinin başlangıcında iyi bir netice alarak, önlerindeki maçlar için moral kazandıklarını söyledi.

Akyüz, kendilerine çifte bayram sevinci yaşatan Beşiktaş galibiyetinin, zorlu seride kendilerine büyük moral olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
''
Sezonun 10. haftasında sahamızda Beşiktaş maçıyla çok zorlu bir seriye başlayacağımızı biliyorduk. Bu maçla birlikte önümüzdeki 5 haftada 4 büyükler ve Sivasspor gibi iyi bir takımla deplasmanda oynayacaktık. Onun için iyi bir başlangıç yapmak çok önemliydi. Maçın ilk yarısına iyi başlayıp, pozisyonlar da bulmuşken, bizim gibi bir takıma yakışmayan iki hatadan iki gol yedik. Herkes Gençlerbirliği'nin bittiğini ve maç disiplininden kopacağını beklerken, tam tersi oldu. İkinci yarıya çok daha hırslı ve inançlı başlayan takımımız, bunun meyvesini de 4 golle gördü. Bu muhteşem galibiyet, aynı zamanda futbolcularımızın çok isteyince neler yapabileceğini gösterdi. Takımımıza moral ve öz güven aşılayan bu galibiyet, devam edeceğimiz zorlu seriyi de olumlu yönde etkileyecektir.''

Beşiktaş maçında oyuncularının gösterdiği muhteşem futbolla tüm camiaya sundukları bayram hediyesi için teknik heyet ve futbolcuları canı gönülden kutladığını kaydeden Akyüz, ''Başta yönetimimizin, teknik kadromuzun, futbolcularımızın, taraftarımızın ve spor camiamızın bayramını bu vesileyle kutluyorum'' ifadelerini kullandı.