Aydın Kamyoncular, Kamyonetçiler, Nakliyeciler ve Triportörcüler Odası olağan genel kurulu Efeler Mahalle Konağında yapıladı. Genel kurula S.S. Aydın Şoförler, Otomobilciler, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Aydın Belediye Meclis üyesi Semih Özmeriç, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Tuncal, S.S 133 No'lu Aydın Şehir İçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün ve çok sayıda davetli ile oda üyeleri katıldı.
Divan başkanlığını Aydın Esnaf ve Sanatkar Odaları Birlik Başkan Vekili Coşkun Okay"ın yaptığı olağan genel kurulda divan heyeti Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Tuncal ve Yalçın Pektaşoğlu"ndan oluştu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı"nın okunmasının ardından Aydın Kamyoncular, Kamyonetçiler, Nakliyeciler ve Triportörcüler Odası"nda geçen 3 yıllık dönemde gerçekleşen maliyet, faaliyet ve denetim kurlu raporları okunarak, kabul edildi.
Yapılan konuşmaların ardından oy kullanım işlemlerine geçilirken; 304 delegesi bulunan oda üyelerinden 225"i olağan genel kurulda oy kullandı. Yapılan sayımların ardından 3 listenin yarıştığı seçimlerde 1 oy geçersiz sayılırken; başkan adaylarından mevcut başkan Ali Haramyemez başkanlığındaki beyaz liste 57 oy ve Önder Erken başkanlığındaki mavi listede 80 oy aldı. Seçimlere kırmızı liste ile katılan başkan adayı Mustafa Kemal Aksongur"un listesi ise 87 oy alarak, odanın yeni başkanı oldu.
Mustafa Kemal Aksongur başkanlığındaki Aydın Kamyoncular, Kamyonetçiler, Nakliyeciler ve Triportörcüler Odası"nın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Sadettin Barut, Mustafa Sel, Adnan Sevinç, Caner Gül, Hüseyin Uğur ve Hasan Antaş.