Yaptığı çalışmalarla Türkiye"de ilk sıralara yükselen Aydın Ticaret Borsası İSO 9001 Kalite Belgesi"nin ardından şimdi de Akreditasyon Belgesi"ni aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oda ve borsaların hizmet kalitesinin mükemmele ulaşması ve kurumsal kapasitelerinin artırılması için geliştirilen 'Oda ve Borsa Akreditasyon' projesi kapsamında Akreditasyon Belgesi"ni almaya hak kazanan Aydın Ticaret Borsası adına Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü Belgeyi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu"nun elinden aldı.
Aydın Ticaret Borası"nın faaliyetleri ile başta Aydın ili olmak üzere ülke ekonomisine yön vermeye çalıştığını belirten Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, üyelere her geçen gün daha iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirterek “2007 yılında Aydın Ticaret Borsası ISO 9001: 2001 belgesini alarak hizmet kalitesini belgelendirme yolunda ilk adımını atmıştır. Üyelerinin memnuniyetini arttırmak için üye odaklı faaliyetlerine önem vermiştir. Aydın Ticaret Borsası"nın hedeflerinin içerisinde yer alan Akredite Borsa olmak için, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile İngiltere Odalar Birliği işbirliği çerçevesinde sürdürülen Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemine başvurarak, 2008 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Borsamız Temmuz 2010 tarihinde gerçekleşen denetim sonrasında başarılı bulunmuş ve bugün TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu"ndan çalışmalarının sonucunda Akreditasyon Belgesini almaya hak kazanmıştır” dedi.
Aydın Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile İngiltere Odalar Birliği işbirliği çerçevesinde sürdürülen Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemine başvurarak, 6. Dönem Akreditasyon Sisteminde 10 borsa arasına girmiş oldu.
Sistemin amacını “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin tamamını kapsayacak şekilde iş hayatının gelişmesini ve büyümesini sağlamak için yerel, bölgesel ve ulusal düzeylerde en yüksek temsil, hizmet ve destek sunmaktır” diye açıklayan Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü konuşmasında “Kuruluşumuzdan itibaren kaliteli hizmet sunma anlayışını görev bilip, bu doğrultuda gerekli çalışmaları günümüz şartları paralelinde devam ettiren Borsamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından da tescillenmesi anlamında olan "Akreditasyon Belgesi"ni almaya hak kazanması bizler için bir gurudur. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aydın Ticaret Borsası olarak bundan sonra hizmetlerimizi sürdürmeye devam ederek başarılarımız sınırlı kalmayacak, bu doğrultuda hızla çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerine yer verdi.
Aydın Ticaret Borsası"nın çalışmalarından övgü ile söz eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu "Akreditasyon Belgesi"ni Meclis Başkanı Akyüzlü"ye teslim ederek örnek olarak gösterdiği kurumun çalışmalarında başarı dileklerini sundu.