Teoman, CHP"li Kemal Kılıçdaroğlu ile AKP"li Dengir Mir Mehmet Fırat arasındaki düelloyu bakın nasıl yorumladı

Habertürk"te yayınlanan Kısa Devre programına konuk olan şarkıcı Teoman, AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen hafta TBMM"de yaşanan ve TV"lerin canlı yayınladığı düelloya değindi.

Düellonun sonucunu çok merak etmesine karşın ekran başına geçip izlemediğini anlatan Teoman, "Ben merak ediyordum ama tabii ki ilgilenmemiştim. Ama herkes biliyor değil mi aslında neler olduğunu... Türkiye biliyor üçkağıtları, aslında hepsinin gerçek... Aslında üzerine konuşacağımız bir şey yok ki... Zaten üçkağıdı garipsemiyoruz. Ama halkın umurunda da değil galiba" diye konuştu.

Programın sunucularından olan Pelin Batu da toplumun artık bir çok şeye karşı güvenini yitirdiğine değindi.

AKP"Yİ ELEŞTİRDİ

Son zamanlarda gündemden düşmeyen bazı konularda AK Parti"yi eleştiren Teoman, şunları söyledi:

"Ben AKP karşıtı falan olmadığım için veya hiçbir şeyin karşıtı olmadığım için Recep Tayyip Erdoğan öyle bir şeyler yaptığı zaman, şu Çalık meselesi, damatlar, Gaziantep tarafı ki orada halâ kötü kokular var... Ben mesela birden bire kızmıyorum, çok üzülüyorum. Yapacak bir şey yok çünkü. Ümit de hissetmiyor insan. Tamamen her şey batmış pozisyonda görüyorsunuz. Dışişleri"ndeki bir takım hamleler hoşunuza gidiyor, ama öbür taraftan o kadar büyük korkunç şeyler oluyor ki, üzülüyorsunuz. Ben muhafazakar partilere kalben karşıyım ama isterdim ki AKP muhafazakar bir parti olarak çok daha düzgün işler yapsın."

TELEVİZYONGAZETESİ