Antalya"nın Mahmutlar Beldesi"nde, eski belediye başkanı hakkında köşesinde yazı yazan yerel gazeteci Sedat Şahinler, AKP"nin Belediye Meclis Üyesi Abdullah Pişkin"den belediye binası içinde dayak yedi

Antalya"nın Alanya ilçesi Mahmutlar Beldesi"nde yerel bir gazetenin muhabiri Sedat Şahiner(44), AKP"li Belediye Meclis Üyesi Abdullah Pişkin tarafından belediye binası içinde dövüldü. Olay anı belediyenin güvenlik kameralarına yansıdı.
Alanya"nın Mahmutlar Beldesi"nde günlük yayınlanan Mahmutlar Haber Gazetesi"nin muhabiri Sedat Şahiner, belediye meclis toplantısını izlemek üzere dün öğleden sonra belediye binasına gitti.
Toplantı bitiminde AKP"li Meclis Üyesi Abdullah Pişkin Şahiner"in yanına geldi. Pişkin, kısa bir süre konuştuğu gazeteci Şahiner"e tekme ve yumruklarla saldırdı. Pişkin"i güvenlik personeli güçlükle sakinleştirirken, gazeteci Şahiner"in saldırıda fotoğraf makinesi kırıldı.
Saldırı sonrasında yüzünde darp izi, dişlerinde zarar ve ağzında zedelenme meydana gelen Şahiner, Alanya Devlet Hastanesi"nde darp raporu aldı. Mahmutlar Jandarma Karakolu"na giderek Pişkin"den şikâyetçi olan Şahiner, Pişkin"le daha önce aralarında bir husumet bulunmadığını ifade etti.

"Al sana cevap"
Şahiner şunları söyledi: “Yerel seçimler öncesinde eski Mahmutlar belediye başkanı AKP"li Alaattin Çakır"ın, bir pazarcı kadınla ettiği kavgayı köşe yazımda kaleme almıştım. Pişkin, bana bu olayı hatırlatarak, "Senin yazına cevap, al sana" diyerek yumruk atmaya başladı. Bir meclis üyesi, bir gazeteciyi dövüyorsa halka nasıl hizmet edecek? Kendisini istifa etmeye davet ediyorum.”