AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, ''2011 yılında da milletimizle birlikte, muasır medeniyet hedefine doğru yol almaya, ülkemizi büyütmeye, kalkındırmaya devam edeceğiz'' ifadesini kullandı.
Atay, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında, halkın yaşam kalitesini artıran, Aydın'a yakışan, önemli eserlerin açılışlarının yapıldığı 2010 yılının geride bırakıldığını belirtti.
Yeni yıla millete yeni eserler üretme heyecanıyla başlayacaklarını ifade eden Atay, şunları kaydetti:
''İktidarımızda Türkiye'nin çözülmez denilen bir çok sorununu çözdük, aşılamaz denilen bir çok engeli aştık. Milletimizden aldığımız destekle 'yapılamaz' denilen işlerin üstesinden geldik. 2011 yılı inanıyorum ki, halkımızın mutluluğu için daha ileri adımlar atacağımız, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğimiz, ülkemizi heyecan ve coşkuyla yeni başarılara taşıyacağımız bir yıl olacaktır.
2002 yılından beri rotamız her zaman milletimizin gösterdiği istikamet oldu. Hiç bir zaman milletimizin hissiyatından kopmadık. Hiç bir zaman halkımızın sesine kulak tıkamadık. 2011 yılında da milletimizle birlikte, muasır medeniyet hedefine doğru yol almaya, ülkemizi büyütmeye, kalkındırmaya devam edeceğiz.''