AK Parti"de yarın yapılacak olan temayül yoklaması öncesi aday adayları teşkilat ziyaretlerini tamamlayarak ön seçime hazırlandılar.

Gündüz saatlerinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında Kültür Merkezi"ne gelen aday adaylarının kimisi yerel gazeteler aracılığı ile kimisi ise bastırdıkları broşürleri dağıtarak kendilerini tanıtmaya çalışırken aday adayları Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç"ın konuşmalarından çok etkilendiklerini belirttiler.

Çıkan sonuç ne olursa olsun, aday adaylarının seçime tek yürek halinde çalışacağına inandığını ifade eden Remetullah Tuğrul, “AK Parti"ye gönül vermiş biri olarak seçimlere tek yumruk olarak gireceğimize inanıyorum. Bugün partililerle birlikte biz aday adaylarına hitap eden Sayın Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, adeta hepimizin gönlünü fethetti.

AK Parti gerçekten hizmet sevdalılarını aynı çatı altında toplayan bir partidir. Bu yarışın da sadece hizmet yarışı olduğunu biliyoruz. Her ne kadar bu yola milletvekili aday adayı olarak 34 kişi yola çıktıksa da hepimiz sıralamaya giren 7 arkadaşımız için, bu 7 arkadaşımız da Aydınımız ve Türkiye"miz için çalışacağına inanıyorum.

İlimiz Aydın yeraltı ve yerüstü kaynakları ile nasıl birçok zenginliğe sahipse Türkiye"de 74 milyon kardeşin yaşadığı kültürel zenginliklere sahip bir ülkedir. Hepimiz biriz beraberiz, Doğusuyla Batısıyla 74 milyon kardeşiz. Bu duygular içinde sonuç ne olursa olsun hepimiz AK Parti için çalışmalıyız” dedi.