AYDINPOST HABER/Murat Uçkaç-Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Ahmet Celal Kavcar başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu düzenlenen yemekle tanıtıldı.
Turistik park tesislerinde düzenlenen yemeğe AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, Belediye Meclis Üyeleri Şuayip Yeğen, Nebil Alparslan, özcan Petekkaya ve Mehmet Tuğcu, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Acar ile Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Yemekte konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Celal Kavcar, "Yeni yönetimimiz herkese hayırlı olsun. Birlikte güzel bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Tecrübeliyiz ve işi biliyoruz. Böyle bir kadroyla çalışmaktan dolayı da çok mutluyum. Önümüzde önemli bir süreç var. 12 Haziran seçimleri için canla başla çalışarak partimizi Aydın'da birinci parti yapmak hedefimizdir" diye konuştu.

Yemeğe katılan İl Başkanı Sadık Atay ise, "Ahmet beyi böylesine güzel bir ekip oluşturduğu için tebrik ediyorum. Bu ekip güzel işler başaracak. Bundan 10 yıl önce Genel Başkanımıza muhtar bile olamaz diyenler, şimdi onun dünyadaki liderliğini alkışlıyor. Böyle büyük bir liderin kurduğu partinin mensuplarıyız. Bize de düşen görevimizi en iyi şekilde yapmaktır" dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplu fotoğraf çektirdikten sonra toplantıya geçti.

A. celal Kavcar'ın başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yeralıyor:
Esat Özalp, Salih Dalcalı, Ali Aparı, Behram Pala, Mustafa Tolan, Ünal Zor, Şükrü Akyüzlü, Ahmet Laleşahin, Akcan Kurtulmuş, Mustafa Tığ, Serdar Hastürk, Ahmet Erdoğan, Şuayip Yeğen, Cüneyt Bayraktar, Niyazi Aksu, Orhan Şeşen, Seracettin Demirtaş, Erdal Şenyuva, Osman Korkmaz, Oğuz Kendirlioğlu, Halil Eroğlu, Merve Tamer, Hatice Kozalı, Fadime İnan, Ayla Çetinkaya, Mine Münkat, Ali Nihat Düzgün, Yurdagül Altınbaş, Ali Varol.