Turistik Park Tesisleri"nde düzenlenen etkinlikte AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Filizli ile Musa Güzel hazır bulundu.
Etkinlikte basın mensuplarının Dünya Çalışan Gazeteciler Günlerini kutlayan İl Başkanı Sadık Atay, “Çalışan Gazeteciler Günü, basın camiamız için çok önemli bir gün. Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanan 10 Ocak, demokrasimizin teminatı olan basın camiamızın gururla kutladığı bir gündür. Zor şartlarda milletimizin haber alma hakkını kullanması için gayret gösteren basın mensuplarımız, aynı zamanda ülkemizdeki düşünce ikliminin gelişmesine ve milletimizin yeteneklerinin ortaya çıkmasında da büyük bir rol üstlenmektedirler. Aydınımızda, hemşerilerimiz ve bizleri en iyi şekilde bilgilendirmek için gayret gösteren bütün basın çalışanlarımıza şükranlarımı iletiyorum. Bu vesile ile basın camiamızın ve en çok da kamuoyunun doğru bilgilenmesi için gayret gösteren gazeteci arkadaşlarımın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Günlük hayattan uzak olarak sohbet ortamında gerçekleşen buluşmanın sonunda AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan hediyeler basın mensuplarına takdim edildi.