Yeni filmi ''Üç Kadın, Üç Kader' filmin çekimi için Aydın'da bulunan Akıncı, Atatürk Düşünce Deneği (ADD) Aydın Şubesi'ni ziyaret etti. 
     ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Akıncı, ''Üç Kadın, Üç Kader'' filminin çekim hazırlıklarını sürdüklerini, filmin çekimi için Aydınlılardan destek beklediklerini belirtti. 
     Akıncı, ziyarette AA muhabirine yaptığı açıklamada da daha önce çektiği ''Kubilay'' filminin gişe yapmaması nedeniyle çok büyük zarar ettiğini söyledi. 
     Filmi hiçbir yerden mali destek almadan, kendi imkanlarıyla çektiğine işaret eden Akıncı, şunları kaydetti: 
     ''Kubilay filminin çekimini yaparken iş yerimi, arabamı ve her şeyimi kaybettim. Ne yazık ki, film iş yapmayınca, hiç bir geri dönüşü olmadı, nihayet iflas ettim. Bakıldığında 2 milyondan fazla seyirci yapmış bir 'Kurtlar Vadisi' filmi veya 1 milyonu aşkın seyirci yapmış 'Hür Adam' filmi de iflas etti. Senaryo olarak bakıldığında 'Kubilay' ondan daha çok zor bir film, daha kalabalık bir film. Ama 'Kubilay', sadece 28 bin seyirci yaptı. Böyle olunca da 'Kubilay' filminin iflas etmesi kaçınılmaz oldu. Yani 1 milyon seyirci yaptığında yapımcı 2 milyon dolar kurtardı demektir. Ben ise sadece 20 bin dolar kurtarabildim. Bakıldığında piyasada çoğu filmler Kültür ve Turizm Bakanlığından destek görüyor. Oysa ben ne bakanlıktan destek aldım ne de bir kuruluştan sponsor destek aldım. Bu nedenle 'Kubilay' sahipsizdir.''