Süper Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Ahkisarspor'un konuğu oluyor. 2. devrede yapılan transferler sonrası tüm külüplern beklentileri yüksek... Taraftarlar, takımlarının performanslarını merak ediyor. Özellikle bu akşam Beşiktaş taraftarı Akhisarspor mücadelesini kaçırmak istemiyor ve mücadelenin başlama saatini ve hangi kanalda yayınlanacağını sorguluyor.

Akhisarspor Beşiktaş maçı bu akşam saat 20.30'da Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. Karşılaşma BeIN Sports 1 kanalından naklen ve şifreli yayınlanacak. Digitürk aboneliği olanlar ise mücadeleyi şifresiz izleyebilecekler.

BURAK VE MIRIN GÜNEŞTEN FORMA BEKLEYECEK

Siyah-beyazlı takımın yeni transferlerinden Burak Yılmaz karşılaşma için teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek.

Yeni transferlerden Nicolas Isimat-Mirin de oynayacak durumda bulunuyor.

LJAJIC VE VİDA CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Adriano Correia, Akhisarspor karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta Adem Ljajic ve Domagoj Vida, Akhisarspor karşılaşması öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Üçer sarı kartı bulunan iki oyuncu karşılaşmada da aynı durumu yaşadıkları takdirde 19. haftadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

YENİ TRANSFERLER KADRODA

Akhisarspor'da ise sakatlıkları bulunan Mustafa Yumlu, Eray Ataseven, Kadir Keleş, Bilal Kısa ve Dany Nounkeu maçta forma giyemeyecek. Akhisarspor teknik direktörü Cihat Arslan yeni transferler Rotman, Cikalleshi ve Zeki Yavru'nun ise maç kadrosunda olacağını açıkladı.