Süper Lig'de 28 hafta sonunda 24 puanla son sırada bulunan ve düşmeme mücadelesi veren Akhisarspor kritik maçta Antalyaspor'u konuk edecek. Akhisarspor taraftarının da desteği lie hedefi bulunmayan Antalyaspor'u yenerek üç puanı hanesine yazdırmak istiyor. Antalyaspor ise deplasmanda galibiyet peşinde olacak.

Akhisarspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

20 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanacak mücadele beIN SPORTS HD 2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Akhisarspor - Antalyaspor muhtemel 11'ler...

Akhisarspor: Lukac, Lopes, Cocalic, Caner, Kadir, Sissoko, Aykut, Barbosa, Serginho, Manu, Bokila

Antalyaspor: Boffin, Cissokho, Bahadır, Celutska, Nazım, Charles, Hakan, Fredy, Yekta, Serdar, Mevlüt

Ev sahibi takımda Bora ve Mustafa'nın sakatlıkları bulunuyor. Zeki Yavru ise cezası nedeniyle Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Antalyaspor'da ise Salih Dursun sakat, Diego Angelo, Chico ve Amilton cezası nedeniyle Akhisar'a karşı oynamayacak.

Karşılaşmanın biletleri kapalı tribün E, F, G, H bloklar 15, C, D, I, J ve A, B, K, L bloklar 10, maraton 6, kale arkası ve misafir tribünler 5 TL olarak satışa çıktı. Teknik direktör Cem Kavçak, Antalyaspor maçından mutlak 3 puan alacaklarını belirterek, "Geçen hafta Erzurumspor deplasmanında iyi futbol oynamamıza rağmen kaybettik. Ancak umutluyuz, 6 final maçımız kaldı. İlkini Antalyaspor'la oynayacağız. Evimizde kazanıp tırmanışa geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.