Ünlü sunucu Ebru Akel"in evine hırsızlar girdi. Ebru Akel ve ablası Deniz Akel"e ait değerli her şeyi çalan hırsızlar, iki kardeşin kapıdaki iki cipini de alıp kayıplara karıştı.

Ünlü sunucu Ebru Akel ve yönetmen ablası Deniz Akel, kaç kişi oldukları tespit edilemeyen hırsızlar yüzünden korku dolu anlar yaşadı. Vatan'ın aberine göre, Emirgan"daki evinde ablası Deniz Akel"i konuk eden Ebru Akel, saatinin alarmını kurmadığını fark edince gece yarısı yataktan kalktı.
Saatini ararken sehpanın üzerinde kendisinin ve ablasının Range Rover marka 2 cipe ait iki anahtarı da göremeyen Akel, camdan dışarı bakınca büyük bir şok yaşadı. İki cipin de çalındığını anlayan Akel, durumu polise bildirmek için cep telefonuna koştu. Ancak iki kardeşin hem cep telefonları hem de çantaları çalınmıştı.

Evdeki lap topların da alındığını fark eden iki kardeş, bir taksiye binerek soluğu Sarıyer Polis Karakolu"nda aldı. Burada ifade veren iki kardeş, polisten özellikle ciplerinin bir an önce bulunmasını istedi. Ebru Akel"in yaşadığı şok nedeniyle çok üzgün olduğu belirtilirken, hırsızların mutfak penceresinden içeri girdikleri öğrenildi.

GAZETEPORT