Gar Restoranda yapılan seçimlere Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit, Aydın Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Haluk Uysal, Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün ve oda üyeleri katıldı.

Aydın Fırıncılar Odası"nın seçimlerine 264 üyeden 62 üye katılırken, seçimlere mevcut başkan Kemal Akdağ"ın çıkardığı tek liste 62 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi.

Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ, Türkiye"de en ucuz ekmeğin Aydın"da satıldığını, bunun gerekçesinin de 2 fırıncı üyesinin yapmış olduğu rekabetten dolayı olduğunu söyledi. Akdağ, “Aydın"da fırıncılar olarak en büyük sıkıntımız, 2 üyemizin aralarında başlattıkları ucuz ekmek rekabetinden dolayı 23 fırıncı arkadaşlarımızın da zarar etmesidir. Rekabet ucuz ekmek satmakla olmaz. Rekabet, kalite ve iyi hizmetle olur. Bu 2 fırıncı arkadaşımız 3 ekmeği 1 TL"ye satıyorlar. Bu işin nasıl altından kalktıklarını da anlamış değilim. Ama bunun zararını 23 fırıncı arkadaşımız görüyor” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ, 2. kez başkanlığa seçildi. Akdağ başkanlığında oluşan Aydın Fırıncılar Odası"nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Turgud Acar, Erol Tığ, Haydar Akdağ, İlker Görer, M. Ali Akyağcı, Ahmet Polat./iha