Akbük Kültür Merkezi"nde yapılan resim sergisi açılışına Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, Belediye Meclis üyeleri Mustafa Demirbaş, Şerife Bayrak, Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncuları ve çok sayıda davetli katıldı.
Sergi hakkında bilgiler veren ressam Nursel Ece “Serginin açılması konusu çok çabuk gelişti. Değerli arkadaşım Şerife Bayrak"ın teşviki ve şahsi çabalarıyla şu an buradayız, kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her konuda beni destekleyen bu merkezi tahsis eden her fırsatta sanatçılara desteğiyle anılan belediye başkanımız M. Erçin Sandalcı"ya ve açılışta beni yalnız bırakmayan tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkan Sandalcı da, “Bu tür etkinliklerin arkasındayız biz Akbükte bir potansiyel görüyoruz bize gelen talepler doğrultusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde yine bir resim sergimiz olacak. Bu tür sanatsal etkinliklere çok önem veriyoruz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından serginin açılış Başkan Sadalcı ve davetliler tarafından yapıldı. Katılımcılar daha sonra sergiyi gezerek, eserler hakkında bilgiler aldı. Akbük Kültür Merkezi"ndeki serginin 10 Ağustos 2009"a kadar açık kalacağı belirtildi.