AYDINPOST HABER SERVİSİ/Hatice Karaarslan-Milletvekillerine Aydın Ak Parti İl Başkanı Sadık Atay ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Teşekkür programları kapsamında Söke Ak Parti İlçe Teşkilatı, Didim Ak Parti İlçe Teşkilatı, Kuşadası Ak Parti İlçe Teşkilatını ve Germencik Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Çok büyük coşkuyla karşılanan Ak Parti Milletvekilleri akşam saatlerinde de Esra Düğün Salonunda Ak Parti Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu eğlenceye katılarak şarkılar söyleyip, stres attılar.

Aydın Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, seçimlerdeki çalışmalarından dolayı milletvekillerini, Aydın İl Başkanı Sadık Atay’ı, SKM Başkanı Cengiz Altıntaş’ı ve Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner’i sahneye çağırarak çiçek takdim etti.

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın’ın 5 ilçesinin gelişeceğini belirterek “Gelişecek bu 5 ilçe arasında Didim’de yer alıyor. Bir daha ki yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir olunca halkımızın önüne 2 sandık daha fazla koyulacak. Bunlar Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Meclisi olacak. Bu anlamda yerel seçimlerde bizler açısında önemli. Bu süreçte bizler yine çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Genel seçimlerde aldığımız sonuç bizleri 3.kez iktidar yaptı; hepinizin katkısı büyük, emeği geçenlere özellikle de kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum ”dedi.

 

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç ise mecliste yemin etmeden önce bütün teşkilatları dolaşarak teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını belirterek “Bu seçimlerde büyük emek harcayan, bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilatlarımıza özellikle kadın kollarına bir kez daha sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek” şeklinde konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ise AK Partinin 3. kez iktidar olduğunu ve bundan sonraki süreçte aynı tempo ve azimle çalışmaların devam edeceğine inandığını belirterek “2011 seçimlerinde milletimizin teveccühüyle yeniden iktidara geldik. Büyüyen ve gelişen bir Türkiye için durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bölgesinde küresel bir güç olan ekonomik anlamda gelişen bir ülke olan ülkemizi hep birlikte daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancım tam; seçimlerde de bu azmi gördük. Emeği geçen tüm teşkilatlarımıza ve kapı kapı dolaşarak adeta çalınmadık kapı bırakmayarak çok yoğun tempoda çalışan kadınlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

img_3963.20110624112056.jpg

img_3970.jpg

img_3973.jpg

img_3975.jpg

img_3981.jpg