AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen program kapsamında Aydın Milletvekilleri yaz tatili yapamayacak. Ramazan ayı içerisinde her vekil 17 ilçesi bulunan Aydın’ın her ilçesinde birer gün program yapıp vatandaş ve partililerle iftar açacak.

Ramazan programlarına Aydın’ın Karacasu ilçesinden başlayan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Karacasu girişinde partililer tarafından çiçeklerle karşılandı. Daha önce kapatılacağı açıklanan ve son yapılan toplantı ile kapatılmasından vazgeçildiği için adliyesi açık kalacak olan Karacasulular yardım ve desteklerinden dolayı Milletvekili Erdem’e teşekkür ettiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Gençoğlu, kadın Kolları başkanı Kadriye Sayan, ilçeye bağlı 29 köyün muhtarlarından oluşan grup ile partililer Milletvekili Mehmet Erdem ile parti binasında bir araya geldi. Vatandaşlar ve partililerle dertleşen Milletvekili Erdem, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ülke genelinde 146 Aydın’da ise 6 ilçe adliyesinin kapatılmaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Erdem, “Adliyelerin kapatılması ile ilgili toplantıya ben katıldım. Aydın’da hiçbir adliyenin kapatılmaması için mücadele ettik. Karacasu’nun 40 kilometre üzerinde olması nedeniyle itirazlarımızı haklı bulup adliyenin kapatılmamasını sağladık. Gönlümüz tüm adliyelerin kapatılmamasından yanaydı” diye konuştu.

Köy muhtarları daha çok yol problemi, köy içi parke taşıma ve içme suyu sorunundan söz ederken köyün ihtiyaçları ile ilgili Milletvekili Mehmet Erdem’den yardım istediler.

 

 aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png