İzmir-Denizli seferini yapan trene binen ve seyahat sırasında yolcularla sohbet eden Kılınç, halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı.
İlk defa trende bir milletvekili gördüklerini belirten vatandaşlar; “Devletimiz her alanda olduğu gibi tren seferlerinde de çok güzel yenilikler yaptı. Klimalı trenlerle hem ucuza hem de konforlu bir seyahat yapıyoruz. Bugün yanımızda milletvekilimizi görünce şaşırdık. Biz vekilleri lüks arabalarla gezer diye düşünürdük. Ama böyle bizler gibi devletin imkanlarını kullanan ve vatandaşın yanında olan vekillerimizi Allah başımızdan eksik etmesin” dediler.
Tren yolculuğunu sık sık yapacağını dile getiren AK Parti milletvekili Gültekin Kılınç da; “Devletimiz istikrarlı büyümesini ve gelişmesini her alan sürdürmeye devam ediyor. Cumhuriyet tarihinde yapılmamış kadar duble yol yapan Hükümetimiz, raylı sistemde de teknolojiyi yakından takip etti ve önemli atılımlar gerçekleştirdi. Trenlerimiz de klima ve konfor mevcut. Yolculuklar hem ucuz hem de konforlu bir şekilde yapılıyor. Ben de vatandaşlarımızla birlikte devletimizin bu imkanlarından faydalanmak istedim . Çünkü biz halkın vekiliyiz. Bize bu görevi halkımız layık gördü. Her zaman halkımızın yanındayız” diye konuştu.