AYDINPOST HABER SERVİSİ - Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında, iktidar partisi içinde çok sayıda ByLock kullanıcısı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, ByLock kullananlar arasında AKP Aydın Milletvekilinin kardeşinin de bulunduğunu iddia etmişti.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’den Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yanıt gecikmedi. Erdem Kılıçdaroğlu’nu söylediklerini ispat etmeye çağırarak, bu iddiaların doğru olması halinde milletvekilliğinden istifa edeceğini söyledi.

mehmet-erdem-aciklama-001.jpg

İSTİFA EDERİM

Kılıçdaroğlu, iddiasını ispat etmelidir diyen Erdem, “Eğer iddiası doğruysa ben milletvekilliğinden istifa edeceğim. Eğer Kılıçdaroğlu iddiasını ispat etmez ve iddiası doğru değilse kendisi milletvekilliğinden istifa eder mi?

Kardeşim Ömer Erdem Ağustos 2016 içerisinde yine bir iftira ile 10 gün gözaltına alındı. Sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kardeşimin soruşturmasında "ByLock” asla yoktur.

Biz beş kardeşiz. Ömer Erdem’in dışında diğer üç kardeşim ile ilgili hiçbir adli soruşturma, gözaltı, tutuklama asla söz konusu olmamıştır” diye konuştu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Milletvekili Erdem,"Kılıçdaroğlu bu iddiası ile TCK 267. Madde 1. Fıkrasına göre iftira suçunu işlemektedir. Kendisi hakkında Aydın Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız. Bununla birlikte maddi manevi tazminat hakkımızı saklı tutuyoruz” dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA