TBMM’nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Aydın’ın ilçe, belde ve köylerini karış karış gezerek Aydınlıların sorunlarını yerinde dinleyen AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Aydın’da görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerini de unutmadı. Aydın’daki basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç’ı ziyaret eden Gültekin Kılınç’a AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten ve parti yöneticileri eşlik etti.

Meclis’in tatile girmesinin ardından çalışmalarına ara vermeyerek Aydın’ı dolaştığını ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, bu çalışmaları kapsamında basın kuruluşlarını da ziyaret ettiğini söyledi. Çalışmalarının kamuoyuna ulaştırılması sırasında sürekli desteğini gördüğü basın mensuplarına teşekkür eden KIlınç, “Türkiye’nin demokratikleşmesinde basın kuruluşları ve çalışanları önemli bir görevi yerine getiriyor. Biz ailemizden çok basın mensubu kardeşlerimizle bir aradayız. Ne zorluklar içinde çalıştıklarına şahit oluyoruz. Basının gücü ve önemi inkar edilemez, bugün Türkiye’de demokrasiden söz ediliyorsa bunda en büyük pay kuşkusuz basın mensuplarınındır” dedi.

“AYDIN’IN TEK SORUNU MARKALAŞMA”

Türkiye’nin başlıca tarımsal üretim merkezlerinden olan Aydın’ın tek sorununun markalaşma olduğuna işaret eden Gültekin Kılınç, markalaşmanın sağlanması halinde Aydın ekonomisinin büyük bir ivme kazanacağını savundu. Aydın’da yetişen organik ürünlere coğrafi işaret tescil belgesi almak için yapılan çalışmalara kendisinin de destek verdiğini anımsatan Kılınç, “Aydınımızda tamamen organik ürünler yetiştirilmekte. Endüstriyel tarım ürünleri ve bu ürünlerin en iyi şekilde değerlendirilerek Aydın ekonomisine katma değer sağlaması için her türlü çalışma yapılıyor. Aydın’ı hak ettiğini yere ulaştırmak için markalaşmaya önem vermeliyiz” diye konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png