Sevgililer gününde sevdiklerini evlerinde bırakan AK Gençler, sevgi bekleyen yaşlıları ziyaret ederek örnek bir davranış sergiledi. Horsunlu Belde Belediye Başkanı Mehmet Çömden ile birlikte Horsunlu Belediyesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden AK Gençler, huzurevi sakinlerine çiçek takdim ederek uzun uzun sohbet etti.

“DEVLETİMİZİN ŞEFKATLİ KOLLARINI HİSSEDİYORLAR”
Huzurevi sakinleriyle tek tek görüşüp istek ve sıkıntılarının olup olmadığını sordular. Daima kendilerinin yanlarında olduklarını dile getiren AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen; “Huzurevi sakinlerimizin kiminin ailesi var kimin ailesi yok. Burada aslında en acı olan ise ailesinin olup da onları böyle günlerde yalnız bırakmasıdır. AK Gençler olarak bu yaşlı insanlarımızı bu günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Çünkü bir gün bizde yaşlanacağız, bu nedenle de böyle günlerde onları yalnız bırakmak istemedik. Onların acılarını az da olsa hafifletmek, onlarla sohbet etmek istedik. Gençlik kolları üyelerimize böyle bir proje ile gittiğimizde hepside çok mutlu olarak katılmak istedi. Gençlik kollarımızdan bugün etkinliğe katılan arkadaşlarımın kimi evli, kimi nişanlı, kiminin sevgilisi var kimi de bekar. Ama böyle güzel bir günde sevdiklerini evlerinde bekleterek burada yaşlılarımızla olmayı seçti. Arkadaşlarımı öncelikle böyle güzel bir ziyarete katıldıkları için teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız seçim döneminde verdiği sözü yerine getirerek 12 yıldır atıl duran binayı Huzurevi’ne çevrilmesini sağlamış, kendisini tebrik ediyorum. Aslında huzurevlerinin dolup taşması üzücü bir durum ama yalnız insanların sokakta kalması veya evinde tek başına ilgileneni olmadan yaşamasındansa devletimizin şefkatli kollarında olduklarını hissetmesi, devletin varlığını hissetmesi çok önemli. Huzurevinin kazandırılmasında ve burada hizmet sağlanmasında hizmeti geçenlere çok teşekkür ediyoruz. AK gençler olarak her zaman sosyal faaliyetlerimiz ön planda olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“ARADA SIRADA DA OLSA HATRIMIZI SORUN”
Huzurevinde günlerinin nasıl geçtiğini soran gençlere öğüt veren yaşlılar ise, “Bizler şuanda çok rahatız, bazılarımızın evinde yoktu böyle rahatlık. Devletimiz çok şükür bizleri koruyup kollamaktadır. Sizin gibi gençlerin de arada sırada da olsa bizlerin halini hatırını sorması bizlere daha büyük bir mutluluk veriyor. Çoğumuz sevgilimizi, hayat arkadaşımızı kaybettik. Bu güzel günde onları unutmasak da onların adına bize çiçek getirip halimizi, hatırımızı sormanız çok mutlu etti” diyen huzurevi sakinleri, AK Gençlerin bu ziyareti dolayısıyla çok memnun olduklarını dile getirdiler.
Ziyaret sonunda huzurevi yetkilileri ile görüşen gençler mevcut faaliyetler hakkında bilgi aldı. Huzurevi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çekilen AK Gençlik üyeleri, huzurevi sakinlerine sık sık ziyaretlerine gelecekleri sözünü de verdi.