Muhtarlar ile bir araya gelen Erdem, önce muhtarların sorunlarını dinliyor ardından muhtarların sorunlarını çözmek için kendisini ilgili daire müdürüyle görüştürüp adeta daire müdürleri ile muhtarlar arasında köprü vazifesi görüyor.

Ramazan ayı boyunca şuana kadar merkez ilçe ile birlikte 13 ilçe ziyaret eden Mehmet Erdem’in 14 durağı pidesi ve Yörük Ali Efesi ile ünlü Yenipazar oldu. İlk olarak AK Parti ilçe örgütü ile bir araya gelen Mehmet Erdem, partililer ile sohbet etti.

AK Parti Yenipazar ilçe Başkanı ve il gene meclisi üyesi Ünal Sarıoğlu ile birlikte daha sonra muhtarlar ile bir araya gelen Mehmet Erdem, muhtarlara şehit olayları, ülke gündemindeki ve Aydın gündemindeki konularla ilgili bilgiler verdi.

HAYVAN PAZARLARI KURBAN BAYRAMINDAN ÖNCE AÇILACAK

Günlük geçim kaynağı hayvancılık ve çiftçilik olan Yenipazar’dan hayvancılara müjde veren Erdem, uzun bir süredir şap hastalığı nedeniyle kapalı olan il genelindeki hayvan pazarları ile ilgili ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün topyekün bu hastalık ile mücadele ettiğini dikkat çeken Erdem, il genelindeki havan pazarlarının Kurban Bayramından önce açılacağını açıkladı.

TELEKONFERANS İLE SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Toplantının devamında muhtarlara söz veren Mehmet Erdem, sadece Ramazan ayındaki ziyaretleri için tuttuğu ajandasına muhtarların dile getirdiği sorunları tek tek not aldı. Daha sonra sorunları ilgilendiren dairenin müdürünü arayıp sorunun çözümü için yapılan yada yapılabilecek seçenekleri toplantıdaki muhtarları dinletti. Daire müdürlerinin bütün açıklamalarını muhtarlara dinleten köy muhtarları Erdem’den en fazla sulama gületi konusunda talepte bulundular.

Muhtarlara Büyükşehir planlamasıyla ilgilide bilgiler veren Erdem, Büyükşehirin getirilerini ve götürülerini muhtarlara anlattı.

Toplantı sonrası AK Parti ilçe Başkanı Ünal Sarıoğlu ile birlikte sokaklarda gördüğü vatandaşlarla sohbet eden Erdem, vatandaşalrın Ramazanlarını tebrik etti.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png