TBMM Genel Kurul çalışmalarından arta kalan zamanda Aydın’ı karış karış gezerek Aydınlı hemşerilerinin sorunlarını yerinde dinleyen AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, yoğun çalışma temposu içerisinde sosyal projelere de imza atmaya devam ediyor. Mahalle muhtarları ve AK Parti mahalle temsilcileriyle gerçekleştirdiği görüşmelerinde il merkezindeki 22 mahalleden tespit edilen 50 ihtiyaç sahibi çocuk için Semiha Öyüş tarafından toplu sünnet şöleni düzenlendi.

Sünnet şölenine Vali Kerem Al, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gönül Durulan, İŞKUR Aydın İl Müdürü Zafer Alıcı, Nazilli Belediye eski Başkanı Esat Ergüler, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, davetliler ve sünnet olan çocukların aileleri katıldı.

AK Parti’li bayan vekil Semiha Öyüş’ün mahalle muhtarları ve AK Parti mahalle temsilcileriyle gerçekleştirdiği görüşmeleri sonucu tespit edilen 50 ihtiyaç sahibi çocuk, toplu şöleni için tepeden tırnağa giydirildi. Mevlidi Şerif ve Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan şölen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü halk oyunları ekibinin gösterileriyle devam etti.

Tüm masrafları Öyüş tarafından karşılana şöleninde erkekliğe ilk adamlarını atan çocuklar ve ailelerinin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Renkli görüntülere sahne olan şölenin sonunda sünnet olan 50 çocuğa, Vali Al ve Semiha Öyüş tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Toplu sünnet şöleninde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Al ve protokol üyelerine teşekkür eden Semiha Öyüş, “Gerçekleştirdiğim mahalle ziyaretlerinde bu yönde bir ihtiyacın olduğunu tespit ettim. Bunun üzerine hemen çalışmalara başladık. Mahalle muhtarları ve mahalle temsilcilerimizle yaptığımız çalışmayla ihtiyaç sahibi çocuklarımızı tespit ettik ve bu günde düzenlediğimiz toplu sünnet şöleni ile çocuklarımızı sünnet ettiriyoruz. Önümüzdeki yıllarda da toplu sünnet şöleni etkinliğimizi sürdürmek istiyoruz. Milletimize hizmet etmek ve sorunlarını çözmek için verdiğimiz mücadelemizde böyle mutlu tabloları görmek bizlere onur veriyor” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png