31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin, ülkemizde şehirlerimizin vizyonlarını, kaderlerini belirleyecek yerel seçimler olduğunu belirten Mimar-Şehir Plancısı Ak Parti Söke Belediye Başkan aday adayı Mine Aşçı “1 Nisan sabahı güçlü bir ülkeye uyanmak, için çalışmalarıyla liyakat sahibi kişilere teslim edilmiş güven ile mümkündür. Tüm ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Meslek hayatımdaki çalışmalarım, Belediyecilik tecrübelerim, ulusal ve uluslararası platformlarda, Söke’ye ait ürettiğimiz projeler ve bilgi birikimimle; Söke Belediye Başkan aday adayı oldum” dedi.

Söke’ye ilişkin, kısa ve uzun vadeli projeleri hakkında da bilgi veren Ak Parti Söke Belediye Başkan aday adayı Mine Aşçı “Kentsel gelişim projeleri, yirmi beş yıllık bir projeksiyon ile ilk beş yıl içinde, Gelir ve istihdam odaklı gerçekleşecek projeler, olarak belirlenmiştir. Söke’ye yakışan, sürdürebilir nitelikteki, Kentsel, sektörel, kültürel ve sosyal projeler başlığı ile açıklanacak projeler, konusunda uzman; ekonomist, tarım, ticaret ve sanayi sektörleri temsilcileri, turizmci, akademisyen, ulaşım, ve alt yapı uzmanları, şehir plancısı, mimar ve mühendislerden oluşan bir ekip tarafından yoğun bir çalışma sonucu hazırlanmıştır. Hedefim; kısa vade de ekonomik gelişmeyi sağlayan hizmet ve projeler, uzun vade de bir dünya kenti yaratmaktır. Projelerimiz sadece kent merkezi ile sınırlı değildir, merkez mahalleler dışındaki, mahallelerimize de kapsayan, Yerel ürün çeşitliliği, katma değerli tarımsal ürünler ile Belediye ve kurumlar destekli tanıtım ve pazarlama tekniklerini içeren çalışmalardır” diye konuştu.

Sorunları yerinde çözen, maliyetini proje içinden karşılayan ve kaynakları belirlenmiş ve Söke’ye ekonomik katkı sağlayacak çalışmaların ve iş programlarının hazır olduğunu vurgulayan Mine Aşçı, Söke’ye kadın eli değeceğini, iş, aş ve akılcı işlevsel çözümler geleceğini ifade etti.

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!