İsim vermeden Kuşadası’nda haftalık yayınlanan bir gazete ve gazetenin sahibini müfterilikle suçlayan AK parti İlçe Başkanı Ali Kara “Belediye Başkanı’nın verdiği diktalarla görev yapan bir gazeteci 11 Temmuz tarih 646 nolu nüshasında, şahsıma, parti teşkilatıma ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a fütursuzca, basın meslek ilkeleriyle asla bağdaşmayan bir şekilde saldırmıştır. Basın ilkleri hiçe sayılarak yapılan karalama ve iftiraları kamuoyunun takdirine sunuyorum” dedi.

Açıklamasında mevcut belediye yönetimini eleştiren ve Kuşadası’nın özlediği yönetim anlayışının yerel seçimlerde AK parti iktidarı ile buluşacağını iddia eden AK parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, “Seçimlerde Kuşadası halkına verdikleri sözleri yerine getirmeyenleri, 80 trilyonluk bütçe ile 3 yıl boyunca Kuşadası’na bir tek çivi çakmayanları, kendi çıkarlarını ilçe çıkarları önünde görenleri, öncelikli icraatları parsel bazındaki imar plan değişiklikleri ve konserler ile özdeşleşmiş ve her olumsuzlukta ya Ak Parti’yi, ya da içlerindeki muhalifleri suçlayarak popülizm yapanları ve bu tür ilişkilerini ve iş bilmezliklerini bazı gazetecilerin arkasına sığınarak, örtbas etmek için kapatmaya çalışanları tarih asla affetmeyecektir. Ak Parti İlçe Başkanı olarak görüyorum ki, tüm bunların sebebi ve ana kaynağı tekrar iktidar olma hırslarıdır. Ancak unutulmaması gereken bir şey vardır, Kuşadası’nın geleceği Ak Parti iktidarıdır ve Ak Parti kadrolarıdır. Kuşadası’nın özlediği ve beklediği yönetim anlayışı ilk yerel seçimlerde AK Parti iktidarı ile buluşacaktır” dedi.

İlçe Başkanı Kara açıklamasının devamında “Bu anlamda Ak Parti İlçe Başkanı’nın üç yıl evvelki ekonomik gücünü bazı gazetecilere sorgulatarak, geçmişlerinin izlerini silmeye çalışanlar, bunun hesabını bizlere değil, sandıklar kurulduğunda Kuşadası halkına vereceklerdir” ifadelerine yer verdi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png