Didim Meandros Kafede düzenlenen bayramlaşmaya, AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç, il başkanı Sadık Atay, ilçe başkanı Abdürrahim Öztürk, kadın kolları başkanı Ayşegül Bayar, gençlik kolları başkanı Hüseyin Anıl Genç ve çok sayıda partili katıldı. 
     AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç, törende yaptıkları konuşmalarda, Van'da yaşanan depremin felaketine değinerek, Türk milletinin depremin ardından sergilediği birlik ve beraberliğin gurur verici olduğunu ifade etti. 
     Tüm vatandaşların Kurban bayramını kutladıklarını dile getiren milletvekilleri, bayram bütün İslam alemine, Türkiye'ye ve partilerine hayırlar getirmesini temenni etti. 
     AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay ise teşkilat olarak 2014 yerel seçimlerine hazırlandıklarını belirterek, ''Parti olarak önümüzdeki 2014 yerel seçimlerine genel merkez, il ve ilçe teşkilatları olarak istişare ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. El birliği ile çalışarak üzerimize düşenleri yapmalıyız'' dedi.