Kent merkezinde stant açan Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri partiye yeni üyeler kazındırmak için çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Rumi Bekiroğlu ve Gülbin Torun ile birlikte Ramazan sokağında stant açan Gençlik ve Kadın Kolları’nın stantlarını ziyaret eden AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, çalışmalar hakkında Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar’dan bilgi aldı. Ziyarette bir kişinin üyelik işlemlerini kendi yapan Ceylan, ayrıca üye olan kişiye rozet taktı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Ceylan, AK Parti’nin Çorum’da her geçen güçlenerek yoluna devam ettiğini söyledi. Teşkilatlar olarak siyasi çalışmaların yanı sıra yeni üye kayıtlarına da önem verdiklerini dile getiren Ceylan, Gençlik ve Kadın Kolları’nın şehir merkezinde açtıkları stantlarla çalışmalarını sürdüklerini belirtti. Ceylan, Türkiye’nin 81 ilinde teşkilatı bulunan tek parti olduklarını belirtti.

AK Parti’nin milletin partisi olduğunu belirten Ceylan, “AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlayan kutlu yürüyüş hız kesmeden devam ediyor. Milletin partimize olan teveccühü de aynı oranda yükseliyor” dedi.

AK Parti olarak hiçbir zaman ne aldanan ne de aldatan taraf olduklarını dile getiren Ceylan, “İnsani yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hareket ettik. Yaptığımız her hizmette insanı merkeze koyduk. AK Parti iktidarında devrim niteliğinde hizmetlere imza atıldı. Bu hizmetlerle birlikte insanların yaşam ve refah seviyesi yükseldi. Türkiye, geleceğe daha emin adımlarla yürüyor” dedi.

Ceylan, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çorum için toplumun bütün katmanları ile istişare halinde olup ortak aklı ön plana çıkararak Çorum’a hizmet edeceklerini sözlerine ekledi.